BMA Miljö Avoin yhtiö perustettiin syksyllä 1990 Bengt ja Michael Anderssonin toimesta.


Toiminta kuljetusyhtiönä alkoi tammikuussa 1991, kun yhtiö osti sen ensimmäisen kuorma-auton, kolmiakselisen Scania LBS 111, vuosimallia  -79. Hieman myöhemmin kalustoon lisättiin nosturi ja perävaunu.


Alkuun ainoastaan Bengt työskenti osa-aikaisesti kuljettajana, mutta jo seuraavana vuonna kuljetusten lisääntyessä aloittivat sekä Michael että Bengt molemmat kokotoimisen työskentelyn yrityksessä.


Vuodesta 1992 aina 2000-luvun puoliväliin saakka yritys oli mukana rakentamassa sähköverkkoa saaristoon. Teiden kunnossapitopalvelu tuli yhtiön palveluvalikoimaan vuonna 1993 ja tuolloin myös kalusto uusiutui 141 kuorma-autolla. Samana vuonna aloitettiin myös Klaran, nykyään TSJ, aliurakoitsijana, ja toiminta on jatkunut vaihtelevassa määrin tähän päivään asti. Vuodesta 2000 eteenpäin ovat erilaisten kuljetusten, kuten koneiden, rahdin ja jätteiden, määrät kasvaneet.


Yritys aloitti myös postipalveluiden tarjoamisen sekä rakennusmateriaalien myymisen jo vuonna 1997 ja toiminta on vuosien saatossa kasvanut voimakkaasti. Yrityksen yhä laajentuessa laajeni myös sen palvelutarjonta; asiamiespostin lisäksi tuli Nauvon Osuuspankin pankkipalvelut sekä tilaus-Alko. Myös rakennusmateriaalitarjonta laajeni ja myyntituotteiksi ilmeistyivät niin paperitarvikkeet, puutarhatuotteet kuin lasten lelut.Vuonna 2005 vanha kauppa “Knallen” ostettiin, remontoitiin ja suurennettiin, jolloin syntyi kauppa ja lounaskahvila Cap Horn. 

Lisätilaa saatiin vuonna
2009, kun vanha postirakennus ostettiin. Tällöin myös Matkahuollon asiamiespalvelut siirtyivät BMA Miljölle.


Yritys työllistää tänä päivänä 7 kokopäiväistä työntekijää, omistaa 5 liikennöintilupaa sekä kaksi kiinteistöä.

 
Keitä olemme
Kalusto
Historia
Galleria
Ota yhteyttä

Katso myös:
T-Alkuun.htmlT-Autot.htmlGalleria.htmlT-Ota_yhteytta.htmlC-Alkuun.htmlshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1shapeimage_4_link_2shapeimage_4_link_3shapeimage_4_link_4
BMA Miljö